YASİN GÜLŞEN BAŞKANLIĞINDA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI « Kırşehir Gerçek Gazete

10 Eylül 2024 - 05:03

YASİN GÜLŞEN BAŞKANLIĞINDA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

YASİN GÜLŞEN BAŞKANLIĞINDA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2024 - 15:37

Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen Başkanlığında Yapıldı
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen başkanlığında yapıldı. Müdürlüğümüz toplantı salonunda yapılan toplantıya Müdürlüğümüz yöneticileri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi ile başladı. Ardından 2024-2025 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek çalışmalar ve okulların eğitim-öğretime hazırlanması, öğretmen ve personel ihtiyacı, görevlendirmeler ve hizmet içi eğitim, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı, öğrenci kayıt ve nakillerine yönelik çalışmalar, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, sınavlara yönelik yapılacak çalışmalar, LGS ve YKS sonuçlarının değerlendirilmesi, taşımalı eğitim, okul servis araçları ve alınması gereken tedbirler, eğitim kurumlarının demirbaş ve eğitim materyalleri ihtiyaçları, millî bayramlar, belirli gün ve haftalar, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Velivizyon” Ailem Dizisi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yapılacak projeler, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, iş sağlığı ve okul güvenliği, iş kazaları, merkez ilçe ve il zümre başkanları konuları görüşüldü.
Daha sonra, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı”nın ortak metni, okul ve kurum müdürlerine detaylı bir sunumla aktarıldı. Bu sunumda, programın ana hedefleri, uygulanacak stratejiler ve eğitim alanında beklenen yenilikler kapsamlı bir şekilde açıklandı.
Okul ve kurum müdürlerinin görüş ve önerilerinin de alındığı toplantı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin Gülşen’in, yeni eğitim-öğretim yılının milletimizeve tüm eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle ve çalışma arkadaşlarına başarı dilekleriyle sonlandırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.