DULKADİROĞLUNA YENİ GÖREV « Kırşehir Gerçek Gazete

2 Eylül 2024 - 16:12

DULKADİROĞLUNA YENİ GÖREV

DULKADİROĞLUNA YENİ GÖREV
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 15:35

Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Murat Dulkadiroğlu Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı görevine tayin olmuştur. Sayın Müdürümüz geçirdiğimiz bu süre zarfında, eğitim camiamıza büyük katkılar sağladınız ve hepimiz için ilham oldunuz. Eğitimin her alanında başarılı çalışmalarınızı gördük, yöneticilik anlayışınızla birçok başarı elde ettik.
Sadece profesyonel değil, aynı zamanda insan olarak da bizlere hep destek oldunuz. Sorunlarımızı dinlediniz, çözüm bulmamız için bize yardımcı oldunuz. Bu özverili çalışmalarınız ve samimi yaklaşımınız için size minnettarız.
Şimdi yeni bir dönem başlıyor ve sizin yeni görevinizde de başarılı olmanızı diliyoruz. Sizi ve ailenizi özleyeceğiz ama biliyoruz ki aldığınız her görevde başarılı olacaksınız.
Kaymakamımız Sayın Abdüllatif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Ali Şahin, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Celal Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Vasfi Oğuzhan Kırbaş ve Kurum Amirlerimizle veda yemeği düzenlendi. Sayın Kaymakamımız Müdürümüze plaket takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Dulkadiroğlu, sizinle geçirdiğimiz bu güzel günler için teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek dileriz. Yeni görevinde başarılar dileriz.Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.